Hjejle specials og merchandise

Hjejle Specials and merchandise from Hjejleselskabet

Rom og Whisky i sigte

Vi har udvidet vores samarbejde med Grauballe Bryghus, som er medindehaver af Trolden Destilleri, der bl.a. har vundet 4 guldmedaljer for sin Whisky og opnået udmærkelser for sin Rom. Hjejlen sejler nu rundt med både Rom og Whisky i ægte
egetræsfade til lagring ombord.

Som følge af den specielle opbevaring, med påvirkning fra Silkeborgsøernes vuggen og den løbende nedkøling fra vandet under Hjuldamperen, forventes det, at vi kan udvikle en virkelig god kvalitet og smag – og selvfølgelig et nyt eksklusivt “must have” til samlingen hos kendere, når de nummererede flasker kommer til salg en dag.

Der er minder i sigte.

Merchandise

Merchandise kan være et minde om dagens oplevelse du kan tage med hjem, men det kan også være et nyttigt tilkøb til turen, hvad enten man står og mangler lidt skygge fra solen eller ry for en lille regnbyge …

Al merchandise kan købes på havnekontoret, et mindre udvalg – samt Hjejle specials – er at finde ombord på alle vores både, blot spørg personalet.

Give a gift card

When you buy a gift card from us, it can be redeemed for all types of sailings arranged and hosted by Hjejleselskabet.

You can also use the gift card for merchandise and, for example, an annual pass.

ou decide the amount. And if you want to make it extra special, the gift card can be given along with one of our Hjejle specials.